Labdarúgás

2022.02.13. 17:55

Három ponttal nyitotta a tavaszt az éllovas (galéria)

Megszerezte idénybeli második győzelmét a Mohács a labdarúgó NB III. Közép-csoportjának huszonegyedik fordulójában.

M.R.

Nem is kezdhette volna jobban a tavaszi szezont Kvanduk János alakulata. A mohácsi klub a tabella nyolcadik helyén tanyázó monori gárdát látta vendégül, így korántsem a házigazda számított esélyesebbnek. Nem bizonyult jó előjelnek az sem, hogy a sereghajtó trénere nem állhatott a pálya szélén technikai problémák miatt.

 

Ezen látszólag gyorsan túltette magát Mohács, hiszen már a negyedik percben vezetést szerzett a csapat. A gyors találat meg is fogta az idegenbeli együttest, így bő húsz perc után már kétgólos előnyét élvezhette baranyai klub. A szünet előtt még szépített a Monor büntetőből, de a folytatásban már nem változott az eredmény.

 

B Build Mohács–Monor 2–1 (2–1)

Labdarúgó NB III., Közép-csoport, 21. forduló. 

Mohács: Farkas – Vég, Forró, Nagy Zs., Müllerlei – Hetényi, Ignácz, Bischoff, Kiss I. – Gellén, Csernik. Edző: Horváth Gábor.

Gólszerzők: Kiss I. (4.), Gellén (21.), illetve Bozsó (45.)

 

Ez következik (02.20.): Mohács–Cegléd (14.00)

 

Villámgyors góllal köszöntötte a Cegléd a Kozármislenyt, így már korán borult mindaz, amit Aczél Zoltán eltervezett. A listavezető próbálta többségében irányítani a meccset, de a hazai klub így is igencsak veszélyesnek bizonyult ellentámadásokból.

 

A szünetben sikerült felrázni az éllovas alakulatot, ugyanis szinte azonnal jött az egalizálás a második félidőben. A folytatásban a ceglédi játékosokon egyre inkább megmutatkozott a fáradtság. A Kozármisleny ezt próbálta kihasználni, és mindent megtett a győzelemért, de végül nem sikerült ismételten feltörni a sziklaszilárd hazai védelmet.

 

Ceglédi VSE–HR-Rent Kozármisleny 1–1 (1–0)

Labdarúgó NB III., Közép-csoport, 21. forduló. 

Kozármisleny: Somogyi – Horváth, Füredi, Berdo – Kónya, Szabó D. (Takács M., 68.), Kozics, Vajda (Beke, 56.), Turi – Hampuk (Gajág, 90.), Kirchner. Vezetőedző: Aczél Zoltán.

Gólszerzők: Annus (5.), illetve Szabó D. (46.)

Ez következik (02.20.): Kozármisleny–Dunaújváros (16.00).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában