Labdarúgás

2022.02.24. 12:03

Régi tervüket valósítanák meg

A pandémia az elmúlt másfél, két évben rendre keresztbe húzta a PMSC Öregfiúk Egyesületének terveit. Ettől függetlenül ugyanazzal a lelkesedéssel vetették bele magukat az idei évi munkába is, hogy méltón őrizzék és ápolják a pécsi klub tradícióit.

K. B.

– Megvan nagyjából az idei programunk. Lesz egy kisebb teremtornánk húsvétkor, amire meghívnánk a támogatóinkat, szponzorainkat – kezdte érdeklődésünkre Mészáros Ferenc, a PMSC ÖFE elnöke. – Másfél, két éve húzódik már, hogy elbúcsúztatnánk a legendáinkat. Nyolc, kilenc ilyen ikon van, akitől szeretnénk méltón elköszönni. Már egyeztettünk a klubvezetőkkel arról, hogy az utolsó, május 22-i Tiszakécske elleni bajnoki előtt játszanánk egy előmeccset, átadnánk az ajándékokat, és ők is elbúcsúzhatnának a stadiontól. A magyar válogatott öregfiúk érkeznének a mérkőzésre. 

 

Próbálják a külföldi kapcsolatokat is ápolni. Az eszéki öregfiúkkal partneri viszony van kialakulóban az egyesületek között, s Görögországból a PAOK Szaloniki és a Volosz is pozitívan állna egy nyári kölcsönös látogatáshoz. Mindezek mellett ősszel szeretnének egy jótékonysági eseményt szervezni, valamint a téli tornájukat ismét megtartanák kétévnyi szünetet követően. 

 

Közben azon tagokat, szurkolókat is keresik, akik a PMSC múzeum létrehozásában segíteni tudnának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában