Női kosár

2022.03.12. 12:56

Sorsdöntő meccs vár a PEAC-ra szombaton

Sz. D.

 A hétvégén zárul az alapszakasz a női kosárlabda-élvonalban, az NKA Universitas PEAC-ra sorsdöntő mérkőzés vár a Lauber Dezső Sportcsarnokban a Szekszárd ellen, míg a PINKK-Pécsi 424 a Diósgyőrhöz látogat. 

Amennyiben a PEAC legyőzi a szomszédvári riválisát, biztosan a harmadik helyen végez, de vereség esetén akár az ötödik helyig is visszacsúszhat Csirke Ferenc együttese, ami azt jelentené, hogy idegenben kell kezdeniük az alapszakaszt a pécsieknek. 

A mérkőzésre a belépés ezúttal is ingyenes lesz, de a klub arra kéri a kilátogató szurkolókat, hogy csatlakozzanak a Rátgéber Kosárlabda Akadémiával közös adománygyűjtésükhöz, amivel az orosz–ukrán háború elől menekülőknek és a kárpátaljai magyaroknak szeretnének segíteni. Elsősorban a következő adományokra lenne szükség: konzerv, bébiétel, pelenka, vécépapír, papír zsebkendő, tusfürdő, tisztálkodási szerek. Az összegyűlt adományok a Pécsi Egyházmegyei Katolikus Karitászon keresztül jutnak majd el azokhoz, akiknek most minden segítségre nagy szükségük van.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában