Kézilabda

2022.03.08. 20:12

Visszavágott a Liga Kupában a Gyöngyös a Komlónak

A Gyöngyösön kiharcolt fölényes NB I.-es győzelmet követően a Liga Kupa negyeddöntőjének első felvonásán ismételhetett volna a Sport36-Komló férfikézilabda-csapata, ám a rivális ezúttal jobbnak bizonyult.

Kvanduk Bence

Sokan bízhattak abban a hétvégi sima Gyöngyös elleni sikert követően, hogy a Komló a Liga Kupa negyeddöntőjének első meccsén szinte bebiztosítja a helyét a következő körben. Azonban a forgatókönyv most nem így alakult. 

A vendégek szereztek vezetést a találkozó elején a meccsen több fiatalt is bevető bányászokkal szemben. Bár ezt sikerült a szünetre ledolgoznia a hazaiaknak, a parázs második játékrészt elvesztették, így kétgólos hátrányból várhatják a március 14-i visszavágót. 

 

Sport36-Komló–Gyöngyös 31–33 (16–16)

Férfi kézilabda Liga Kupa, negyeddöntő, első meccs. Vezette: Bóna, Földesi.

Komló: Pásztor I., Szilágyi B. – Jóga 5, Begovácz 2 (1), Vaskó 1, Szöllősi O., Grünfelder 1, Varga Sz. 1, Sunajko 2, Jerkovics 5, Takács B. 5 (4), Szkokán 1, Melnyicsuk 2, Orbán B. 2, Hoffmann 4. Vezetőedző: Kilvinger Bálint.

Gyöngyös: Merkovszki, Nagy B., Gyánti – Vasics 4, Nkousa 2, Jaros 3, Varsándi 11 (5), Hegedűs M. 2, Gábori 2, Gulyás M., Vilovski 6, Gerdán, Gráf 3. Vezetőedző: Kiss Dániel.

Hétméteresek: 5/5, ill. 5/5.

Kiállítás: 16, ill. 18 perc.

Piros lap: Grünfelder (52.), ill. Hegedűs M. (49.), Gráf.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában