Labdarúgás

2022.04.19. 10:03

Focival emlékeztek a társakra: Bendesért, Havasiért és Bencsikért gurult a labda

K. B.

Az elmúlt hónapban három korábbi meghatározó PMSC labdarúgó lépett az örök futballpályára: Bencsik Vilmos, Havasi Lajos és dr. Bendes Tibor. 

A PMSC Öregfiúk Egyesülete éppen rájuk emlékezve, s a méltó búcsú vágyával szervezett a Lauber Dezső Sportcsarnokba gyertyagyújtást, s egy kis focit szombatra a volt társaknak, szurkolóknak, barátoknak.

Az eseményre több tucatnyian érkeztek, amelyen az ÖFE elnöke, Mészáros Ferenc, Máté János, a PSN Zrt. vezérigazgatója, illetve Megyeri Károly és Tomka János köszöntötte az egybegyűlteket. A szervezők a bejárat közelében hoztak létre az elhunytak fotóival egy kis emlékhelyet, ahova egyesével lépve gyújthattak gyertyát a megjelentek visszaemlékezve a közösen megélt pillanatokra.

Ezt követően került elő a labda, s 2x15 perces mérkőzést játszottak a megjelentek, hogy a korábbi társak előtt tovább tisztelegjenek. Persze nem csak a fentről figyelő Havasinak, Bendesnek és Bencsiknek esett jól a futball, a pályán lévő öregfiúk is élvezettel rúgták a bőrt. 

Címkék#pmsc

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában