Labdarúgás

2022.04.10. 18:08

Tizennyolc perc alatt összeomlott a Szentlőrinc

A labdarúgó NB II 32. fordulójában a Szentlőrinc nem tudta végig tartani a jól kontrázó Soroksárt, amelynek Korozmán átlövése adott óriási lendületet. Az azt követő húsz percben gyakorlatilag átgázoltak a vendégek a piros-feketéken.

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Nem kezdett rosszul a Szentlőrinc a Soroksár ellen. Sőt, nyugodtan, labdát birtoklova játszva még helyzeteket is dolgozott ki. Az első játékrészben többször is megszerezhette volna a vezetést, míg a vendégek egy komolyabb lehetőséget alakítottak csak ki. Gólt viszont nem láthatott a szünetig a publikum, a fordulás után viszont annál többet. Az 56. percben Korozmán elegáns találata ugyanis akkora lendületet adott a vendég gárdának, amivel átgázolt a piros-feketéken. 

 

A 64. percben egy nagy védelmi hiba után duplázta meg a Soroksár az előnyét, úgy hogy végül a menteni akaró Havasról pattant a vonalon túl a labda. Nem sokkal azt követően Lovrencsics Balázs is betalált. Egy újabb védelmi hibát kihasználva vezették Prokopra a labdát a soroksári támadók, a csatárnak csak az üres kapuba kellett passzolnia. Itt azonban nem múltak el a Szentlőrinc problémái. Ugyanis egy újabb vendég letámadás eredményezett percekkel később újabb gólt, akkor végül Nagy Barnabás juttatta a labdát saját csapata kapujába miközben a vonalról menteni próbált. A kegyelemdöfés Korozmáné volt, aki egy újabb védelmi hibát kihasználva növelte ötre csapata előnyét.

 

SZENTLŐRINC–SOROKSÁR 0–5 (0–0)
 

Labdarúgó NB II., 32. forduló. Szentlőrinc, Szentlőrinci Sporttelep, 150 néző. Vezette: Farkas Tibor (Baghy Csaba, Rózsa Dávid)
 

SZENTLŐRINC: Prokop – Harsányi, Hesz, Tamás, Nagy B. – Mucsányi (Törőcsik, 71.), Havas – Szabó M. (Drljo, 77.), Grumics (Mervó, 71.), Rétyi (Nagy Zs., 77.) – Németh B. Vezetőedző: Marián Sluka
 

SOROKSÁR: Varga Á. – Katona M. (Kópis, 85.), Kékesi, Gyömbér, Valencsik – Csernik, Hudák – Redzic (Nagy O., 79.), Lőrinczy (Lipcsei K., 79.), Korozmán (Magyari, 79.) – Lovrencsics B. (Kovác A., 73.). Vezetőedző: Lipcsei Péter
Gólszerző: Korozmán (56., 75.), Havas (64. – öng.), Lovrencsics B. (70.), Nagy B. (73. – öngól).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában