NB II.-es foci

2022.09.04. 19:41

Szabó Dominikéknak csak egy szépségtapaszra futotta

A Kozármisleny kevés reménnyel utazott az egyértelmű bajnokesélyes MTK otthonába az NB II. 7. fordulójában. Az edzőváltást követően nem tanúsítottak nagy ellenállást Szabó Dominikék, akik egyszer tudtak válaszolni a házigazda hat góljára.

K. B.

Forrás: MW

Nem sok esélyt adott az MTK arra a Kozármislenynek, hogy bármiben is reménykedjen ellene. Kovácsréti már a 10. percben betalált, majd jött Bognár és Németh Krisztián, akik mindketten dupláztak, s Stieber is megforgatta a tőrt a vezetőedzőt váltó csapatban.

Egyedül Szabó Dominik tudott válaszolni a hat gólra, aki a 71. percben aki a hazai kapus hibáját követően az üres kapuba lőtt.

MTK–HR-RENT KOZÁRMISLENY 6–1 (3–0)
Labdarúgó NB II., 7. forduló. Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion, 800 néző. Vezette: Hanyecz (Csatári, Szilágyi N.). 
MTK: Csenterics – Poór, Szépe, Nagy Zs., Medgyes – Kata, Mezei (Stieber, 60.), Bognár I. (Zsóri, 72.) – Kovácsréti (Lehoczky, 60.), Németh K. (Kovács Máté., 72.), Kovács Mátyás (Zuigéber, 80.). Edző: Bognár György. 
KOZÁRMISLENY: Varasdi – Gajág, Gál Sz., Turi – Guth, Bartha L., Kosznovszky, Tölgyesi (Horváth D., a szünetben), Kirchner (Tóth Z., a szünetben) – Vajda R., Hampuk (Osei, a szünetben, Szabó D., 60.). Megbízott edző: Tomin Milán.
Gólszerzők: Kovácsréti (10.), Bognár I. (23., 54.), Németh K. (36., 49.), Stieber (68.), ill. Szabó D. (71.).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában