Az első helyről várják a záró fordulót

2022.10.28. 10:00

Hétvégén hazai pályán ünnepelheti bajnoki címét a Komló

A záró forduló előtt élen álló DÖKE Komló célja egyértelműen a bajnoki cím megszerzése, mivel jelenleg 6 pont az előnye az elsőszámú rivális fővárosi Testvériséggel szemben. A szektorlabda élmezőny látogat október 29-én és 30-án Komlóra.

K. B.

Forrás: DÖKE Komló

Remek helyzetben van a záró forduló előtt a DÖKE Komló, hiszen hat pont fórban van a legnagyobb rivális Testvériséggel szemben, Fülöpéknek pedig hazai környezetben, a Közösségek Házában (48-as tér 1.) kell megharcolnia a maradék egységekért NB I.-es csapatbajnokság krémjével. Így nem is meglepő, hogy a mindent eldöntő utolsó 9 mérkőzést egyértelmű céllal várják, a bajnoki serleget akarják megkaparintani. Épp ezért a csapat legerősebb összeállításában áll majd az asztalhoz: Fülöp Elemér, Szendrey Tibor, Pákai György, Trecskó János és Major István tesz majd meg mindent a sikerért az asztalok mellett.

Az NB I.-es csapatbajnokság: október 29. szombat, 10.45-18.00. (Közösségek Háza 7300 Komló, 48-as tér 1.).

Az élmezőny állása a 4. forduló előtt: 1. DÖKE Komló 63 pont, 2. Testvériség 57, 3. Vasi GE 47, 4. Józsefváros 40, 5. ALC KSE Szeged 40.

Másnap sem maradnak azonban meccsek nélkül az érdeklődők. A korábbi években DÖKE Kupa néven méltán elismertséget szerzett, nívót jelentő egyéni verseny új néven támad fel főnixként vasárnap. A néhai csapattárs, a komlói gombozás alapító tagja, sokszoros bajnoka emléke előtt tisztelegve Takács Zoltán Memorial egyéni versenyre keresztelve írja tovább történetét a gombozás históriás könyvében. A várhatóan 30 fős mezőnybe a legjobbak közül is számos versenyző nevezett, így méltó módon emlékezhetnek meg nagyjukról.

Takács Zoltán Memorial egyéni verseny: október 30., vasárnap, 9.30-17.00 (Közösségek Háza 7300 Komló, 48-as tér 1.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában