NB II.-es foci

2022.10.06. 09:30

Megmondta Weitner, min kell dolgoznia az éllovas PMFC-nek

Hat pont lett ezúttal a három baranyai csapat mérlege a labdarúgó NB II. hétközi fordulójában, pedig sokáig úgy tűnt, a Szentlőrinc is minden egységet begyűjthet. A három vezetőedző így egész más hangulatban nyilatkozhatott.

K. B.

Forrás: MW

Ikszelt a Siófokkal egy gólnélküli találkozón a PMFC labdarúgócsapata, mégis elképzelhető, hogy mostanában nem érzett hasonló örömöt sem játékos, sem vezető, sem szurkoló. A Pécs ugyanis ezzel az egy ponttal megelőzte a Nyíregyháza ellen botló MTK-t, s elsőként várja a hétvégi fordulót.

– Örülök, hogy a csapatom fizikálisan és mentálisan is friss volt – kezdte Weitner Ádám, a PMFC vezetőedzője. – Sokat birtokoltuk a labdát, és kezdeményezőek voltunk egy jó csapat ellen. Bíztam benne, hogy egy gólt be tudunk gyötörni a lehetőségeinkből. Sajnos, most ezek kimaradtak. Azon kell dolgoznunk, hogy a jövőben ezeket a meccseket behúzzuk. A legfontosabb most az, hogy felfrissüljünk a hétvégi mérkőzésre.

Még a pécsiek előtt lépett pályára a Szentlőrinc gárdája, s sokáig úgy tűnt, meg is nyeri találkozóját a Csákvár otthonában. Vaskó azonban a 88. és a 91. percben fájó leckét adott a piros-feketéknek arról, hogy a hármas sípszóig tart a mérkőzés.

– Megérdemelten nyert a Csákvár, a második félidőben jobban játszott – jelentette ki a lőrinciek mestere, Jeremiás Gergő. – Vezetésünk birtokában lezárhattuk volna a meccset az első félidőben.

Ahogyan a Lőrinc, úgy a HR-Rent Kozármisleny is vezetést tudott szerezni saját meccsén, azonban bár azt követően is volt helyzete, s a Békéscsaba is be tudta tenni a hintába a védőket, több gól nem esett a találkozón.

– Kimaradtak a helyzeteink, pedig négy góllal is nyerhettünk volna – vélekedett Szekeres Zoltán, a Kozármisleny trénere. – Jól játszott a csapat, de a végén kicsit szétesett a játékunk. Óriási akaraterőről tettünk tanúbizonyságot ezen a fontos mérkőzésen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában