Ünnepek

2022.12.26. 12:21

Kenderesi Salzburgban végre kipróbálhatta, amire gyerekkora óta vágyott (fotó)

Végre kipróbálhatta idén Kenderesi Tamás olimpiai bronz- valamint Európa-bajnoki ezüst- és bronzérmes, ifjúsági olimpiai bajnok magyar úszó a cukormázas almát Salzburgban.

bama.hu

Forrás: MW

Három fotót is megosztott a PSN Zrt. olimpikonja, Kenderesi Tamás arról, ahogy végre megkóstolhatja a cukormázas almát, de a képek tanúsága szerint nem annyira jött be neki a dolog.

– Kiskoromban mindig amikor Karácsonyi filmeket néztünk irigykedtem a gyerekekre, hogy cukormázas almát ehetnek – írta a fotó mellé. – Idén végre Salzburgban a karácsonyi vásáron alkalmam nyílt kipróbálni ezt az édességet. És hogy milyen volt?!… A véleményemet leginkább a harmadik kép adja vissza! Lényegében mintha egy kakasos nyalókát ráolvasztottak volna egy almára, bár nem tudom mi másra számítottam. Az emlék miatt megérte a 2,5€, de vigyázzatok a fogatok utána elég sokáig garrrrantáltan összeragad. Bár ezt lehet, hogy inkább nyalni kellett volna?! na mindegy, mindennapegyorvosazalmáttávoltartja. Boldog karácsonyt mindenkinek, mi is tartunk már haza a családhoz!🎄

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában