Labdarúgás

2022.12.27. 13:08

Magyar válogatott labdarúgót köszöntöttek a Focivilág Kozármisleny Kupán

Móga Richárd

Fotó: Laufer László

A legtöbbünknek talán még nem is sikerült kiheverni a bejgliket, azonban szerencsére a futballélet visszatért, ugyanis kedd reggel már ismét a labdarúgásé volt a főszerep a hatodik alkalommal megrendezett Focivilág Kozármisleny Kupán.

A háromnapos eseményre közel hatvan csapat nevezett, így futószalagon jönnek majd a mérkőzések. A nyílt kategóriában küzdők nyitották a tornát, ahol emelték a tétet, hiszen a végső győztes indulási jogot szerez a 2022-2023-as Magyar Minifutball Bajnokság regionális döntőjébe, de délelőtt egy sokak által jól ismert labdarúgó is tiszteletét vette. A magyar válogatott kapust, Dibusz Dénest köszönhették a csarnokban, akit rengeteg gyerek várt izgatottan. A Ferencváros játékosa nem is vesztegette idejét, közös képekkel és autogramokkal látta el csillogó szemű szurkolóit.

A nap folyamán még FIFA Xbox verseny színesíti a programot, de a napokban ámulatba ejti majd a közönséget az ismert freestyle focista, Nabil Hamza is, de amatőr darts versenyt is rendeznek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában