Cselgáncs

2022.12.23. 14:30

Szász Hanna kapta az év Siklósi Sportolója kitüntetést

Móga Richárd

Forrás: Zoltán Iványi/FB

Megkoronázta idei évét a siklósi cselgáncsozó, Szász Hanna, ugyanis a Siklós Város Önkormányzat Képviselő-testülete alapján ő kapta városban az év sportolója díjat.

A fiatal tehetség már 9 éves kora óta a Siklós Sportegyesület judo szakosztályában sportol, nem titkolt célja pedig az, hogy a 2024-es párizsi Olimpia magyar csapatának tagjai közé küzdje fel magát.

– Az idei év nagyon nehéz volt az edzőm, illetve számomra is, mivel áprilisban a Teplice Európa kupán a döntőben, egy két oldali könyökficamot szenvedtem – kezdte nyilatkozatát lapunknak Szász Hanna. – Bíztam abban, hogy a júniusi Ifjúsági Európa Bajnokságra rendbe jövök, de ez sajnos nem így történt, így nem tudtam részt venni rajta. Majd a júliusi Eyof, illetve az augusztusi Ifjúsági Világbajnokság előtt pár héttel szintén olyan sérülés szólt közbe, ami megakadályozta azt, hogy elindulhassak ezeken a versenyeken. Mindenesetre az elismerés egy plusz löketet ad a következő évre, amit most az eredmények nem adtak meg, és mivel így alakult ez az év, külön meglepetésként ért, hogy engem tartottak érdemesnek erre a címre, amiért nagyon hálás vagyok. Hiszek abban, hogy a kemény munka kifizetődik, és azon leszünk, hogy minél jobb eredményeket szerezzünk.

 

Címkék#cselgáncs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában