Felkészülési mérkőzés

2023.01.07. 14:54

Vereséggel kezdte a téli felkészülést a kísérletező PMFC

K. B.

Fotó: Löffler Péter

Kísérletezett első idei edzőmeccsén az NB II.-es PMFC labdarúgócsapatának vezetőedzője Weitner Ádám. Egyfelől igen vegyes sorokat küldött fel az NB III.-as Kaposvár ellen a pályára a pécsi tréner, hiszen az ősszel még Kozármislenyben szereplő Varasdi kezdett a kapuban, Terbe és Kónya a bal szélen, míg Hegedűs a jobb oldalon jutott szóhoz, emellett pedig az ifjú Bachesz Edvin szűrte a Rákóczi rohamait középen. A fordulás után is hasonló volt a helyzet, hiszen többen eddig tőlük szokatlan pozícióban szerepeltek.

Gól csak a második félidőben esett, azokat a vendégek szerezték.

PMFC – Kaposvári Rákóczi FC 0–2 (0–0)
Labdarúgó felkészülési mérkőzés.
PMFC 1. félidő: Varasdi – Svedyuk, Takács, Katona, Terbe – Bachesz – Hegedűs, Kocsis, Kövesdi, Kónya – Tóth-Gábor. 2. félidő: Helesfay – Varga, Rácz, Miklós (Orbán, 70.), Marques – Szeles, Mayer – Vas (Nagy D., 70.), Kesztyűs, Gera – Harsányi. Vezetőedző: Weitner Ádám.
Kaposvári Rákóczi FC 1. félidő: Miklós – Heil, Pintér, Bíró, Ekker, Horváth B., Zólyomi, Harsányi D., Kálmán, Kocsis Barnabás, Böndi. Kaposvári Rákóczi FC 2. félidő: Ipacs – Pintér, Mayer Máté, Mayer Miklós, Borbély, Udvardi, Ötvös, Sipos, Gál. Vezetőedző: Horváth Rudolf.
Gsz.: Ötvös (55.), Mayer M. (80.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában