Év sportolója 2022

2023.02.17. 16:13

Kenderesi Pétert motiválja olvasóink elismerése

Az elmúlt hetekben olvasóink több ezer voksot adtak le Az év sportolója közönségdíj szavazásán, s miután eredményt hirdettünk az érintettek elégedetten nyilatkoztak, amiből összeszedtünk egy csokrot.

K. B.

Forrás: EYOF

Az elmúlt hetekben olvasóink több ezer voksot adtak le Az év sportolója közönségdíj szavazásán, amelyen három egyesület versenyzői nyerték el leginkább a szurkolók szimpátiáját.

A női egyéni cím nyertese, Bartha Panna, a PVTC tehetséges teniszezője a következő szavakkal mondott hálát közösségi oldalán a voksolóknak: Köszönöm mindenkinek aki rám szavazott!!❤️

A női csapat kategóriát megnyerő PTE-PEAC Extraligába feljutó asztaliteniszező lányainak, a az egyesület gratulált a Facebookon a következő képen: 

A férfi csapat és az egyéni férfi sportoló cím is a PVSK egyesületénél kötött ki. Előbbit az OB I.-es vízilabda alakulat, utóbbit a cselgáncsozó reménység, Kenderesi Péter érdemelte ki, aminek egy teljes cikket szentelt az egyesület a weboldalán.

– Ez a tavalyi eredményről szól, amely nyolcadik hely az utolsó tíz év legjobb helyezése volt – jelentette ki Török Viktor, a pólósok edzője. – Továbbá számomra azt is mutatja, hogy Pécsett milyen sokan szeretik a vízilabdát, és kitartanak mellette akkor is, ha esetleg gyengébben szerepel a csapat. Ez a díj kötelez, szeretnénk maradéktalanul megfelelni az elvárásoknak az idén is, és köszönjük mindazoknak, akik úgy gondolták, mi voltunk a legjobbak a pécsi csapatok közül.

– Ez az eredmény azért is értékes, mert a közönség szimpátiája nyomán alakult ki – hálálkodott Kenderesi. – Ígérem az idén is mindent megteszek a sikeres szereplésért. Igyekszem meghálálni a bizalmat, hiszen ez már az idei esztendőre is jó eredmények elérésére ösztönöz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában