Labdarúgás

2023.03.24. 10:36

Kigolyózhatják az egyik legnagyobb esélyest

Móga Richárd

Fotó: Kiss Albert

Gyakorlatilag kiütheti az aranyéremért folytatott versenyből a listavezető Ócsárd a Himesházát, ugyanis a két együttes között már jelenleg is kilenc pont van, de amennyiben Sütő László legénysége az AutóCity Volkswagen Megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság hétvégi körében begyűjti a győzelmet egyik legfőbb üldözőjének otthonában, akkor tetemes előnyre tesz szert. 

Persze ez nem lesz egyszerű, hiszen a himesi klub gólvágója, Novák Balázs bombaformában van. Az elmúlt két meccsen egymaga hét találatig jutott, így komoly feladat vár az ócsárdi védőkre. Továbbá frusztráló lehet, hogy a Töttös nagyon jön előre, sőt, a vesztett pontok tekintetében jobban is áll. 

Mindenesetre a dobogóért hatalmas harc várható egészen az utolsó fordulókig, így még sok alakulat begyújthatja a rakétákat. Így tehát nagyon izgalmasnak ígérkezik többek között a Harkány pécsi vendégszereplése is, ugyanis két olyan brigád csatázik majd egymással, amely általában gólgazdag párharcokat vív. Elég csak az előző körre visszagondolni: a Pécsi Sportolda kilencgólos meccsen maradt alul, míg a Harkány 3–2-re diadalmaskodott a Beremend ellen. 

Megyei II. osztály 
Március 25., szombat, 14.00 
DDC Focivilág Beremend–Szabadszentkirály MGZRT SE 

Március 26., 15.00 
Lippói KSE–Diana SE, Véménd KSE–Pogány SE, Sport36 Komlói Bányász II.–Töttös SE, Kaitz Agro Somberek SK–Közműépker Lánycsók SE, Himesháza KSE–K. Ócsárd SE, Pécsi Sportolda–Gyógyfürdő Harkány.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában