Labdarúgás

2023.03.22. 16:02

Különleges kapocs: apa és fiai egy csapatban játszik

H. L.

Forrás: Shutterstock

Különleges focicsapat a nagydobszai abból a szempontból, hogy apa és két fia is játszik benne. Varga Mátyás (53 éves) a középhátvéd, Gergely (28) a balhátvéd, míg Richárd (19) középső középpályás. Az édesapa a játékos-edző. 

– Már évek óta stabil tagjai a keretnek, meghatározó szerepet játszanak az együttesben. Csak jókat mondhatok róluk – hallottuk Vágvölgyi Elemértől, aki ügyvivői minőségében amolyan mindenese a gárdának.

A Nagydobsza a labdarúgó megyei III. osztály Csík-csoportjában futballozik, ahol a hetedik helyen áll, azaz nyolcból nyolc vereséggel, pont nélkül utolsó, mert mögötte már csak olyan csapatok találhatók, amelyeket megszűnés vagy visszalépés miatt kizártak. Ezek a Lakócsa, a Patapoklosi, a Pellérd, a Szentegát és a Szentlászló. 

– Volt nekünk pontunk, de a kizárások után ezeket elveszítettük – említette Vágvölgyi. – Legutóbb otthon kaptunk ki 3-1-re a Kishárságytól, most a hétvégén a jelenleg negyedik Hobolt fogadjuk.

A nagydobszaiak gólkülönbsége 6-43, a legkevesebbszer találtak be az ellenfél kapujába a mezőnyben, a találataik közül Miolkovics Béla hármat, Varga Richárd kettőt, míg Horváth Roland egyet szerzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában