Kézilabda

2023.04.15. 20:46

Brutális sérülést szenvedett a Komló legjobbja (videó)

K. B.

Fotó: Löffler Péter

Nem úgy alakult a Budakalász elleni rangadó a Sport36-Komló férfikézilabda-csapatának az NB I. 21. fordulójában, ahogyan azt szerette volna. Azonban ezúttal nem a pontvesztés fáj legjobban a Bányásznak, sokkal inkább Melnicsuk Viktor súlyos sérülése, ami öt perc után a pályán kívülre kényszerítette. A nyílt orrtörést, fogsérülést, eszméletvesztést okozó Dávid Máté az esetet követően végig játszhatta a meccset, s 27–27-es döntetlenhez segítette csapatát.

Hozzá kell tenni, a mérkőzést a vendégek kezdték lendületesebben, 5–0-ra is vezettek, de a Komló a szünetet követően új erőre kapott, s az elvesztett társért rohanva az 54. percben egalizált. Vezetni Melnicsuk hiányában nem tudott, Jerkovics hatodik gólja az utolsó másodpercben jött, amivel meglett a pontszerzés.

Sport36-Komló–Budakalász 27–27 (11–14)
Férfi kézilabda NB I., 21. forduló.
KOMLÓ: Granics – Urbán 1, Grünfelder 1, Vekics, Vranac, JERKOVICS 6, Hoffmann. 2. Csere: PÁSZTOR I. (kapus), Melnicsuk, Szöllősi O., SZUHAREV 2, ZOBEC 6 (3), Sunajko F. 1, TAKÁCS B. 5, Vaskó 3. Edző: Marosán György
BUDAKALÁSZ: DJORDJESZKI – Varjú 5 (4), SINKOVITS 4, KISS B. 6, MIHALIN 6, Juric-Grgic 1, KOVÁCS D. 4. Csere: Bíró B. (kapus), Dávid M., Maracskó, Koncz 1, Tóth Sz., Vrhovina. Edző: Csoknyai István
Kiállítások: 12, ill. 16 perc
Hétméteresek: 4/3, ill. 4/4

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában