Kézilabda

2023.05.20. 20:46

Fantasztikus hangulattal búcsúztak a szurkolók, de Melnicsuk visszatérése volt a meccs fénypontja

K. B.

Fotó: Laufer László

Már a mérkőzés előtt is mindent megtett a Sport36-Komló férfikézilabda-csapatának szurkoló tábora, hogy meg adja a módját az idei utolsó NB I.-es találkozónak. A vonulás, s a bemelegítés közben is megmutatták miért beszélnek róluk sokszor az ellenfelek edzői is szuperlatívuszokban. Ráadásul minderre még egy lapáttal rá tudtak tenni, amikor elbúcsúztatták a kilenc nyári távozót, s ismét a pályán üdvözölték Melnicsuk Viktort, akiről korábban az a hír járta, ebben a szezonban már nem láthatjuk súlyos sérülése után.

A csapat sem akart adós lenni semmivel, s Jerkovics meg s szerezte a vezetést a találkozó elején a Gyöngyös ellen, azonban a vendégek gyorsan fordítottak, s a 11. percig tartották is szűk előnyüket. A két gárda ezt követően is végig ott lihegett egymás nyakában, így nem is volt meglepő, hogy egálban mentek pihenni.

A folytatás hasonlón küzdelmes volt, mint az első, azonban itt kettővel is el tudott menni a vendég együttes, ráadásul a legrosszabbkor, az utolsó három percre fordulva. Ugyan ebből Melnicsuk egy hétméteressel faragott még egyet, de a pontszerzéshez ez már kevés volt.

Sport36-Komló–Gyöngyös 26–27 (15–15)
Férfikézilabda-NB I., 26. forduló.
Komló: Granics, Pásztor – Zobec 1, Vaskó 4, Szöllősi O. 2, Grünfelder 1, Sunajko 1, Jerkovics 6, Takács B., Melnicsuk 2 (2), Szuharev 6, Vranac, Hoffmann 2, Vekic 1. Vezetőedző: Marozsán György.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában