Jubileum

2023.05.05. 14:30

Közeleg a PMSC várva várt születésnapi fesztiválja

K. B.

Fotó: Löffler Péter

Idén jubilál a PMSC, amelynek 50. születésnapját május 13-án ünnepli majd együtt az utód, a PMFC, a PMSC Öregfiúk Egyesülete, no meg a város és a szurkolók.

A tervezett program szinte egy egész napra a múltba és a jövőbe révedésre hívja az érdeklődőket. Egyfelől szemügyre vehetik a következő évek lehetőségeit az U8 és U9, valamint az U11 és U12 összecsapásán. A labdarúgó palánták 14 órakor futnak majd ki a pályára, hogy megmutassák a tudásukat.

Ezt követően aztán pályára lép a Művészválogatott, amelyben az ígéretek szerint Kállay-Saunders András, Meszes Balázs (Punnany Massif) és Balázs Pali is szerepet kap. A Parlament csapatával mérkőznek majd. Végül 17 órától a PMSC ikonjai a Ferencváros legendáival idézik fel a nem is olyan rég múlt hőstetteit.

A futballal azonban nem érhet véget ez a nap, a Lauber Dezső Sportcsarnokban folytatódik majd a buli, ahol fellép az Irigy Hónaljmirigy, a Groovehouse, Josh és Betti, valamint DR BRS is, utóbbira a jegyek a madeinpecs.hu-n kaphatóak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában