Futsal

2023.05.30. 14:20

„Pünkösdhétfőn került a fejünkre a korona, de nem akarjuk, hogy az élvonalbeli tagságunk pünkösdi királyság legyen”

Móga Richárd

Fotó: Bálint Kornélia

Még mindig nehéz felfogni, de tényleg megtörténik: a 2023/24-es idényben az élvonalban bizonyíthat a PTE-PEAC futsalcsapata.

Bartal Bence, a PEAC csapatkapitánya: – Próbáltuk ezt a mérkőzést is úgy felfogni, mint a többit. Igyekeztünk nem foglalkozni azzal, hogy csak győzelemmel lehetünk bajnokok. Már a bemelegítésnél lehetett érezni, hogy ez nem egy szimpla meccs lesz, hiszen felnéztünk a lelátóra, és már akkor több százan várták a kezdő sípszót. Úgy játszottunk hétfőn este, mint egy bajnoksághoz méltó győztes csapat. A rengeteg szurkoló jelenléte és buzdítása pedig örök élmény marad. Régóta vártunk már erre a pillanatra, viszont külön kiemelném Hári Józsefet, aki rengeteg munkát tett bele, ő érdemli meg ezt a legjobban.

Vénosz Soma, a PEAC kiválósága: – Sikerült egy nagyon jó hangulatú mérkőzésen győzelmet aratnunk, amivel sikerült megőriznünk az első helyet a tabellán, így hatalmas hajrával megszereztük az élvonalbeli tagságot. Köszönjük minden kilátogató támogatását, különösen jó érzés volt, hogy az egyesület különböző szakosztályaiból sokan buzdítottak minket. Az összecsapás bebizonyította, hogy a futsaléletnek nagy szerepe lehet Pécsen, ennek kialakításában pedig Hári József nyolcéves szakosztályvezetői munkája nélkülözhetetlen volt. Továbbá szeretnék a csapat minden játékosának és edzőjének gratulálni az elért eredményekhez. Az NB II.-es címmel járó „korona” pünkösdhétfőn került a fejünkre, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy az élvonalbeli tagságunk ne pünkösdi királyság legyen. Bízunk benne, hogy jövőre is ennyi néző előtt tudunk majd mérkőzéseket játszani.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában