TCR World Tour

2023.06.10. 10:00

Michelisz tovább száguldhat a bajnoki cím felé

Kvanduk Bence

Forrás: Michelisz Norbert/Facebook

Újra egymásnak feszülnek a gépszörnyek kiváló megszelídítőikkel a volán mögött, s köztük ven természetesen Michelisz Norbert is, aki jelen állás szerint a tabella élén várja az olasz versenyhétvégét. A vallelungai futamokat megelőzően egy győzelem és egy második helyezés, valamint több nagyon fontos pontszerző hely van a baranyai pilóta mögött az idén először induló TCR World Touron (túraautó-világturné).

Az olasz hétvége előtt Michelisz 94 ponttal áll a tabella élén, őt egy nagy rivális, a francia Yann Ehrlacher követi 91-gyel, míg a 3., az uruguayi Santiago Urrutia már komolyabb hátrányban van 76 begyűjtött egységével. A sorozat másik magyar versenyzője, Losonczy Levente még nem szerzett pontot.
A gyártók között egyébként a Lynk & Co áll legjobban 202 pontjával, csak utána jönnek Micheliszék a Hyundai-jal és 165 egységükkel.

A versenyek és az időmérő is követhető a tcr-series.tv oldalon, vagy a sorozat legnagyobb videomegosztón létrehozott csatornáján.

Az olasz hétvége programja

Szombat

Szabadedzés 9.05.
Időmérő 14.05.

vasárnap

1. futam 11.10.
2. futam 16.00.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában