Labdarúgás

2023.07.30. 19:42

Felfokozott hangulatú, feszült találkozón osztozkodtak a csapatok a nyitányon – (GALÉRIA)

Móga Richárd

Fotó: Löffler Péter

Sokak nagy örömére vasárnap délután ismét útjára indult a labda a labdarúgó NB III.-as bajnokságban, ráadásul a 2023/24-es kiírásban három baranyai együttesnek lehet szorítani. Erre legutóbb a 2019/20-as idényben volt példa (PMFC, Szentlőrinc, Kozármisleny). A baranyai labdarúgás szerelmeseinek nagy örömére rögtön egy vármegyei rangadóval indult a pontvadászat, ugyanis a PTE-PEAC az újonc Mohács otthonában játszhatott felfokozott hangulatú mérkőzést.

Az első játékrészben inkább a taktikai csatáké volt a főszerep, így a kilátogató drukkerek nagy bánatára találatot nem hozott az első felvonás. Hasonló mederben zajlott a második negyvenöt perc is, így aztán a vármegyei rangadó pontosztozkodással ért véget.

Mohácsi TE 1888–PTE-PEAC 0–0

Labdarúgó NB III. Dél-Nyugati csoport 1. forduló. Mohács Újvárosi Stadion. Mohács: Farkas M. – Vég, Racskó, Károly, Encz (Sárosi) – Izsák (Aszalós), Kiss I. (Loch), Müllerlei, Bohata (Dér) – Horog (Spannenberger), Csernik. Vezetőedző: Péter József. PEAC: Paceka – Nagy M., Bozóki, Forró A., Bischoff – Temesvári, Kása, Márkvárt (Takács M.), Hock – Grósz (Miltner), Keresztes (Orbán K.). Vezetőedző: Lőrinc Antal.

Ez következik (08.02., 17.30): Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő–Mohácsi TE 1888, PTE-PEAC–Kaposvári Rákóczi FC.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában