Triatlon

2023.07.01. 13:00

Közel volt a dobogó Sárszegi számára

Kvanduk Bence

Forrás: PSN Zrt.

Remekül szerepelt Sárszegi Noémi, a PSN Zrt. triatlonosa az elit női kategóriában az Ázsia Triatlon Kupa és Közép-Ázsiai Bajnokságon. Végül a negyedik helyen zárta a megmérettetést. 

A versenyzőknek 1500 méter úszást, 40 kilométer kerékpározást és 10 kilométer futást kellett teljesíteniük. A pécsi sportoló jól indult, hiszen az úszást követően az ötödik pozícióban jött ki a vízből, majd a hatodik legjobb időt tekerte kerékpárján. Igazán azonban futásban remekelt, hiszen a teljes mezőnyből csupán ketten voltak nála gyorsabbak, így ért fel a negyedik pozícióba. 

Ezt követően egy lengyel verseny is következett számára Krakkóban, ahol szintén 1500 méter úszás, 40 kilométer kerékpározás és 10 kilométer futás várt rá. Ez a megmérettetés azonban nem sikerült számára olyan jól. A 31. pozíciót érte el végül. A másik magyar női versenyző, Kropkó Márta minden számban jobban teljesítve nála lett 15. 

A PSN részéről legközelebb Bicsák Bence szerepelt majd nagy tornán, július 14-én Hamburgban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában