Labdarúgás

2023.07.09. 11:01

Nagy melegben is nyertek a mohácsi spílerek – az új tréner, Péter József is értékelt

Móga Richárd

Fotó: Löffler Péter

Az új vezetőedzővel, Péter Józseffel a fedélzeten megnyerte idei első felkészülési mérkőzését a Mohács labdarúgócsapata. A tréner több új játékosnak is lehetőséget biztosított, így egy nagyon hasznos és tanulságos mérkőzést tudhat maga mögött a baranyai együttes.

Paks II.–MTE 1888 1–2 (0–1)

Labdarúgás, felkészülési mérkőzés. Paks. I. félidő: Somogyi – Tompász, Racskó, Károly, Kiss – Szabó D, Vég, Müllerlei, Román – Bohata, Csernik. II. félidő: Somogyi – Nagy Zs, Mrenka, Encz, Kiss – Rázsics, Horog, Dér, Izsák – Aszalós, Nagy B. 

Mohácsi gólszerzők: Román, Encz.

Péter József, a Mohács vezetőedzője: – Elégedett vagyok a csapat hozzáállásával és a teljesítménnyel is. A nagy meleg ellenére koncentráltan, motiváltan játszottunk. Természetesen voltak hibák, de ezekből tudunk tanulni. Sok mindent sikerült megvalósítani a játékosoknak abból, amit kértünk tőlük, gyakoroltunk. A mérkőzés nagy részében stabilak tudtunk maradni, úgy is, hogy félidőben szinte egy teljes csapatot cseréltünk. Remekül szolgálta a felkészülésünket.

A Mohács legközelebb július 12-én, hazai környezetben a Vasas II. ellen lép majd pályára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában