Futsal

2023.08.16. 13:01

A legtöbb tréner szerint címvédés lesz, de van aki meglepetésre készül

Móga Richárd

Egy bajnokin ugyan már túl van mind a tizenkét élvonalbeli futsalcsapat, de még a nyitány előtt az összes vezetőedző leadta a tippjét, hogy ki lehet a 2023/24-es idény NB I.-es bajnoka.

Érdekesség, hogy a mezőnyben hat teljesen új edző ül a kispadon, azaz még senki nem ült közülük az élvonalban trénerként. Ebbe a hatosba beletartozik a PTE-PEAC futsalcsapatának vezetőedzője, Élő Tibor is.

A szakemberek a rajt előtt három, kettő, illetve egy pontot adhattak azoknak a kluboknak, akiket dobogós helyekre várnak. A voksokat összesítve szignifikáns Haladás fölényt tapasztalhatunk, hiszen egyedül Boznánszky Gábor gondolta úgy, hogy idén nem a cmívédő, hanem a Kecskemét végez majd az élen. A második helyért már izgalmasabb volt a csata az MVFC és a Kecskemét között, még úgy is, hogy csak egy edző - Moga Lorant - nem tette a Berettyóújfalut a dobogóra. Meglepetésre a jól kezdő Veszprémmel (Újpest 2–6) nem nagyon számolnak a mesterek a végelszámolásnál, míg a baranyai gárda ellen rajtoló Nyíregyháza szintén meglepetésre kapott egy pontot.

Élő Tibor szerint a Haladás végez az élen, majd a Berettyóújfalu és a Kecskemét következik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában