Labdarúgás

2023.08.16. 21:08

Az egyenlítés még megvolt, de nem tudott pontot szerezni a Misleny

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Az eddig hibátlan Győrhöz utazott az NB II. 4. fordulójában a HR-Rent Kozármisleny labdarúgócsapata, amely az elmúlt két fordulóban szintén nyerni tudott. Ezúttal azonban a kék-fehérek számára pontok nélkül zárult a meccs.

A 10. percben Skvarka passzából szerezte meg Riquelme a vezetést a hazaiaknak, s ugyan a fordulás után Kirchner egyenlített – tizenhatról átemelte Papot – Diarráé volt az utolsó szó. A támadó 10 méterről gurított a jobb alsóba. A találkozó végén még egy fájó veszteség érte a Mislenyt, hiszen Sági a 90+4. percben megkapta második sárgáját.

ETO FC GYŐR–HR-RENT KOZÁRMISLENY 2–1 (1–0)
Labdarúgó NB II., 4. forduló. Győr, ETO Park. Vezette: Andó-Szabó Sándor (Huszár Balázs, Ország Péter)
ETO: Pap E. – Buna (Vera, a szünetben), Szépe, Keresztes K., Csontos D. – Bumba, Anton (Tóth R., 82.), Riquelme (Kröhn, a szünetben) – M. Diarra (Lacza, 71.), Huszár M. (Vingler, a szünetben), Skvarka. Vezetőedző: Antonio Munoz
KOZÁRMISLENY: Csenterics – Sági, Gajág, Turi, Egerszegi (Molnár Á., 79.) – Kozics (Barkóczki, 79.), Schuszter, Hegedűs M. (Major S., 70.) – Tóth Z., Horváth P. (Kirchner, 58.), Nagy K. (Vajda R., 58.). Vezetőedző: Aczél Zoltán
Gólszerző: Riquelme (10.), M. Diarra (66.), ill. Kirchner (59.)
Kiállítva: Sági (90+4.)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában