Atlétika

2023.08.16. 14:20

Egy komlói olimpikon is készülhet az ország történetének legnagyobb sporteseményére

Móga Richárd

Fotó: Árvai Károly

Áttételesen ugyan, de komlói résztvevője is lesz Magyarország történetének legnagyobb sporteseményének, a 2023-as atlétikai világbajnokságnak. Az augusztus 19–27. között Budapesten zajló eseményre több mint 200 országból 2000 atléta érkezik. Mint kiderült, a gyaloglók számait a sidney-i és az athéni olimpián részt vett atléta, Czukor Zoltán szakértőként kommentálja majd az M4 sportcsatornán. 

Az egykori baranyai olimpikont először augusztus 19-én a férfi, majd 20-án a 20 kilométeres női gyaloglás alkalmával lehet hallani. Augusztus 24-én pedig a 35 kilométeres férfi és női számokat lehet követni Czukor Zoltán szakmai észrevételei kíséretében. 

A komlói kötődésű sportember mellett Baji Balázs, Gécsek Tibor, Kiss Dániel, Kazi Tamás, Zsivoczky Attila és Zsivoczky-Farkas Györgyi segíti a képernyőn az eligazodást az atlétika szakágaiban. Az M4 kommentátorállásában Vásárhelyi Tamás és Székely Dávid ül a világbajnokság alatt.

Forrás: Czukor Zoltán

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában