Labdarúgás

2023.08.31. 09:30

Hivatalos: a Komló mumusa lett a Lánycsók – hétközi kupaeredmények

Móga Richárd

Forrás: Ultras Lánycsók - Green Betyárs

A Baranya vármegyei labdarúgás szerelmesei örülhettek, hiszen hétközben sem tétlenkedtek a labdarúgócsapatok, ugyanis a Baranya Vármegyei Kupa második körét rendezték meg, ahol bizony meglepetésekből és kiütésekből sem volt hiány.

Az egyik legnagyobb meglepetést az idei esztendőben is a Lánycsók szolgáltatta. A 2022/23-as idényben, a kupaharc ezen szakaszán a lánycsóki brigád már megtréfálta a Komlót (2–1). Akkor László Ferenc Máté és Kiss Károly mattolt, Piukovics utolsó percben szerzett találata már nem sokat számított. Ezúttal Nagy Gábor legénysége kezdett jobban, hiszen az egyik új igazolás, Draskóczi Martin révén vezetést szerzett már a tizedik percben a vármegye egyes együttes, azonban Bérces Balázs fantasztikus napot fogott ki: a huszonhét esztendős spíler duplázott, így hiába egalizált a Komló, a kiírás szabályainak értelmében a döntetlennel az alacsonyabb osztályú csapat jutott tovább.

A Villány néhány napon belül másodszor is 8–2-re verte idegenben aktuális ellenfelét, így Kósa Zoltán büszke lehet fiaira. Hasonló eredménnyel rukkolt elő a Bányász hazai terepen a Sásd ellen, de az Újpetre és a Lippó is magabiztos győzelmet aratott.

A tavalyi döntősök közül a Lovászhetény-Pécsvárad KFT és az Ócsárd is sikerrel vette az akadályt, miközben a Bóly és a PVSK kiütötte ellenfelét.

A Baranya Vármegyei Kupa harmadik fordulóját tavasszal rendezik.

Szerdai mérkőzések: Közműépker Lánycsók SE–Sport36 Komlói Bányász 2–2, Kaitz Agro Somberek SK–Villány TC 2–8, Himesháza KSE–Nagykozár KSE 3–1, Szajki SE–K. Ócsárd SE 0–7, DDC Focivilág Beremend–Lovászhetény-Pécsvárad KFT 0–3, Misinai Sasok MLE–Gyógyfürdő Harkány 1–3, Szársomlyó SE–Boda-Diana SE 1–0, Véménd KSE–Szederkényi SE 1–3, Bányász TC SE–Sásd VSK 8–2, Újpetre KSE–Olasz Község 2022 SE 5–1, Kökény SC–Kétújfalui SE 0–3, BFA Szigetvár–Bólyi SE 1–15, Vajszlói KSK–Lippói KSE 3–6, Bogád-Pogány SE–PVSK 0–6.

Korábbi mérkőzések a fordulóból: GSH Töttös SE–Siklós 3–2, Gyódi Sportkör–Sellye VSK 4–2.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában