Vízilabda

2023.08.20. 09:59

Megfizette a kupán a tanulópénzt a PVSK-Füszért

Kvanduk Bence

Fotó: Karnok Csaba

Pont nélkül zárta a férfivízilabda-Magyar Kupa küzdelmeit a PVSK-Mecsek Füszért fiatal alakulata, amely a Szentestől, a Szolnoktól, s a Vasastól kapott ki.

Török Viktor, a PVSK-Mecsek Füszért vezetőedzője: – A Szolnok jobb csapat, de 10-8-nál volt esélyünk. Sajnos, Kolozsi is megsérült, így örültem, hogy teljes csapattal be tudtuk fejezni a mérkőzést. Összegzésül annyit tudok mondani, hogy az egész mezőny legfiatalabb csapata voltunk. Mi tanulásnak és bajnoki felkészülésnek szántuk ezt a kupasorozatot. Meccsről-meccsre javultunk, fejlődött a játékunk, és sok gólt is lőttünk. Amit nagyon sajnálok, hogy nem sikerült mérkőzést nyernünk. Több mint két hetünk van a bajnoki rajtig, szeptember 13-án, éppen a Vasassal kezdünk hazai medencében. Nehéz a sorsolásunk, de a kupatapasztalatok felhasználásával készülünk, javítjuk a hibákat, és a nagyon kiegyenlített mezőny minden találkozójára nagyon odafigyelünk majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában