Kerékpárverseny

2023.08.11. 18:10

Számos útlezárással jár a komlói kerékpárverseny

Móga Richárd

Fotó: Fehér Gábor

Kerékpárversenyt rendeznek 12-én, szombaton Komlón, a Kossuth akna utca–Zobákpuszta közötti önkormányzati úton, ez pedig számos útlezárással jár majd.

A Tour De Pécs versenysorozat nyílt nemzetközi amatőr kerékpárverseny negyedik etapját, a Zobák-bánya országúti időfutamot rendezik a térségben, ezért a fent említett szakaszon időleges útlezárásra kerül sor 10:30 és 13:30 között.

A megmérettetés célja, a versenyezni kívánó hobbysta és igazolt amatőr kerékpárosok felkészültségének felmérése, valamint a hazai és nemzetközi sportkapcsolatok elmélyítése.

A próbatételen bárki elindulhat, aki a korcsoportjának megfelelően benevezett, a nevezési díjat befizette, és a jelentkezési lapot aláírta, sőt, még külföldi kerékpárosok is rajthoz állhatnak.

A lakóházak és a mánfai út között a közlekedés zavartalan lesz, de Zobákpuszta irányába csak kerülővel lehet majd közlekedni. A szervezők kérik, hogy az útszakaszban érintett ingatlanok elhagyása és megközelítése esetén vegyék figyelembe az útzárás időtartamát. Továbbá felhívták a figyelmet arra, hogy a háziállatokra fokozottan figyeljenek, mert a nagy sebességgel közlekedő kerékpárosok miatt fokozott veszélyhelyzet adódik az útvonalon.

Forrás: Zengő Sportegyesület

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában