Labdarúgás

2023.08.15. 20:30

Közel a bajnoki rajt: komoly témákat feszegettek a liga- és küldöttválasztó értekezleten

Móga Richárd

Fotó: Szabó Miklós

Az MLSZ Baranya Vármegyei igazgatósága megtartotta az őszi labdarúgó-rajt előtti szokásos liga- és küldöttválasztó értekezletét, ahol a különböző bajnokságokban szereplő csapatok képviselői vettek részt.

Közel 30 egyesület képviseltette magát az eseményen, amit Bogyay Zoltán, az MLSZ Baranya Vármegyei Igazgatóság igazgatója nyitott meg, majd tájékoztatta az együtteeket a legfontosabb tudnivalókról, az Igazgatóság munkájáról, valamint a következő idény teendőiről. Természetesen szó esett a nevezésekről,  szabályzatok módosításáról, statisztikákról, az edzőképzésről és egyéb labdarúgással kapcsolatos, a megyénket érintő témákról is.

A folytatásban Nagy István, az MLSZ BVI Játékvezetői Bizottság Elnöke volt főszerepben, aki a vármegyei játékvezetés helyzetéről és jövőbeni terveiről adott egy átfogó tájékoztatást. Ezt követően Pfilf László, az MLSZ BVI Titkára ismertette a következő idényre vonatkozó fontosabb tudnivalókat az egyesületek képviselőivel, majd a bajnokságok sorsolásegyeztetése zajlott.

Továbbá megválasztották az MLSZ küldötteket, s mint kiderült, a Baranya Vármegyei bajnokságokban szereplő sportszervezeteket a jövőben is Réfi Gábor és Hehl Zoltán képviseli az országos szövetség közgyűlésein.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában