Kézilabda

2023.09.16. 11:00

Nem vágyakozna tovább a Misleny

Kvanduk Bence

Fotó: Löffler Péter

Szombaton újra neki rugaszkodhat a Kozármisleny KA női kézilabdacsapata, hogy megpróbálja megszerezni első NB I.-es pontjait. A Kisvárda otthonban kell helytállnia Gyulay László alakulatának 18 órától.

A várdaiak felemás érzésekkel mehetnek bele az újonc elleni csatába, hiszen az első fordulóban az MTK Budapestet sikerült legyűrniük, a Vác már túl nagy falat volt számukra is a második körben. A mislenyieket ezzel szemben hatalmas tűz fűti a forduló előtt, hiszen a Vác és a NEKA elleni vereséget követően mindent ki fognak tenni a pályára, hogy ezúttal már ne keserűen kelljen hazautazniuk.

A Kisvárda ugyan tavaly bőven a középcsapatok közé tartozott, a baranyaiaknak ezeken a meccseken kell elcsípniük az egységeket, hogy az idény végén ne kelljen aggódniuk.

Azt biztató lehet azok számára, akik arra készülnek, hogy elkísérjék a csapatot erre a túrára is, hogy a nyáron megütközött egymással a két alakulat, s akkor 25–25-ös döntetlenre voltak képesek a mislenyiek a tavalyi kilencedik ellen. Persze kár lenne azt várni, hogy megismétlődjön egy felkészülési meccs forgatókönyve, de meríthetnek ebből a tapasztalatból a lányok.

A szombati program: Budaörs–Vác (17.00), Kisvárda–Kozármisleny KA, Vasas–Dunaújváros (18.00).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában