Kézilabda

2023.10.27. 12:00

A sereghajtó otthonában tehetnek egy fontos lépést a mislenyi lányok

Kvanduk Bence

Fotó: Löffler Péter

Itt az esély a Kozármisleny KA női kézilabdacsapata előtt, hogy megszerezze második győzelmét az NB I.-ben. Vasárnap 19 órakor lesz jelenése az Alba Fehérvár otthonában, ahol ha hozza szokásos attitűdjét, s végig koncentrált tud maradni, akkor sanszos, hogy két ponttal jön majd haza.

A vendéglátó eddig hat mérkőzést tudott le, eggyel kevesebbet, mint a mislenyiek, s ez alatt egy pontot tudott begyűjteni, azaz még nyeretlen. Ikszelni az MTK Budapesttel tudott (29–29), de kikapott a Debrecentől (31–23), a Dunaújvárostól (35–33), a Békéscsabától (35–31), a Mosonmagyaróvártól (34–22), illetve legutóbb a Váctól (28–26) is.

Az említett csapatok közül a aranyaiak a Váccal (26–23) és az Óvárral (35–20) ütköztek meg, de az elért eredményekből következtetni nem lehet ara, hogy milyen eredmény várható. Még a lőtt gólokban sincs nagy eltérés, hiszen a mislenyiek összesen 161, míg a sereghajtó 164 találatnál jár ebben az idényben, igaz, ezt Schefferék egyel több találkozó alatt hozták össze, ők viszont a Győrrel és a Fradival is találkoztak már, amelyek képesek voltak őket nagyon limitálni. Az viszont biztos, hogy a motiváció meg lesz a sikerre, hiszen az nagy lépés lesz a csapat számára, ha sikerül nyerni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában