Labdarúgás

2023.10.13. 14:20

Címvédő kontra éllovas: pikáns csatával folytatódik a vármegye kettes pontvadászat

Móga Richárd

Fotó: Löffler Péter

Egy időpontban rendezik meg az AutóCity Volkswagen Baranya vármegyei II.-es bajnokság nyolcadik fordulójának összes mérkőzését, ráadásul ez a hétvége nagyon sok pikáns párosítást tartogat.

Mindenesetre van egy találkozó, ami igencsak kitűnik a felsorolásból, így nem is kérdés, hogy hova küldenénk a semleges szurkolókat. 

A Véménd hét kör elteltével megállíthatatlanul robog előre: nem veszített még pontot az együttes, huszonkilencszer mattolt és tíz alkalommal kapitulált. Félelmetesnek tűnik ez a sorozat, de ha van alakulat, aki megálljt parancsolhat, az a címvédő Ócsárd, független attól, hogy jelenleg a középmezőnyben tanyázik Sütő László legénysége. 

Mindenesetre az ócsárdi brigád sem panaszkodhat a mutatóira, mindezt úgy elérve, hogy több rangadót is maga mögött tudhat már. Persze a helyezést látva, na meg a hazai pálya előnye miatt is a házigazda számít esélyesebbnek, de biztosan forró hangulatú, izgalmas párharcot láthatnak majd a kilátogató drukkerek. 

Vármegyei II., 7. forduló 
Okt. 15., vasárnap, 15.00 
Kaitz Agro Somberek SK–Himesháza KSE, Szajki SE–Közműépker Lánycsók SE, Boda-Diana SE–PTE-PEAC III., Véménd KSE–K. Ócsárd SE, Sport36 Komlói Bányász II.–Gyógyfürdő Harkány, Sellye VSK–Szederkényi SE, DDC Focivilág Beremend–GSH Töttös SE.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában