Kosárlabda

2023.10.19. 09:30

Idei második nemzetközi meccsét is elbukta a Pécs, a tréner mégsem elégedetlen

Móga Richárd

Fotó: Löffler Péter

Sokáig pariban volt az NKA Universitas Pécs női kosárlabdacsapata az Umana Reyer Venice ellen, azonban az olasz listavezető mindvégig vezetve magabiztos győzelmet aratott a Rátgéber Kosárlabda Akadémián.

Igaz, komoly bravúrnak számított volna egy hazai siker, ugyanis a Venice az idei szezonban a Szuperkupa meccset leszámítva még nem kapott ki, ráadásul a pécsi tréner is úgy vélekedett a találkozót megelőzően, hogy Euroliga-szintű együttes ellen kell felvenni a kesztyűt.

Jovan Gorec, az NKA Universitas Pécs vezetőedzője: – Először is gratulálok a Velencének, nagyon jó csapatuk van: jó játékosokkal, remek edzőkkel, öröm nézni, ahogy játszanak. Láttam a legutóbbi három-négy meccsüket, úgyhogy tudtam, mire számíthatunk. Összességében nem vagyok elégedetlen, bár mindig szomorú az ember egy vesztes találkozó után, de láttam pozitív jeleket. A lányok nagyot harcoltak, a cserék is igyekeztek hozni magukat. De sok még a tanulnivalónk, hosszú az út előttünk.

Ez következik (10.21.): DVTK Hun-Therm–NKA Universitas Pécs (17.00).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában