Spartan

2023.10.17. 09:30

Örök élménnyel gazdagodtak: ismét nagyot szólt a komlói Spartan

Móga Richárd

Forrás: Spartan Race Hungary

A tavalyi esztendő után idén is ellátogatott a Spartan Komlóra, így egy festői környezetben, nagyon jó hangulatban zárhatta a 2023-as versenyszezont. Rengeteg induló mérettette meg magát, ennek köszönhetően pedig nagyon sokan örök élménnyel gazdagodtak.

A Spartan Race 2010-ben alakult, amelynek célja az állóképességet a lehető legjobban igénybe vevő verseny életre hívása volt. A teljesítményalapú megmérettetésnek az egyik pillére a táv, amelyet olykor hatalmas szintkülönbségekkel tarkít a táj, illetve a szervezők által alkotott mesterséges és természetes akadályok, amelyeket a versenyzőknek bizonyos út megtétele után le kell küzdeni. Természetesen a le nem küzdött feladatokért büntetés jár, a továbbhaladáshoz négyütemű fekvőtámaszokat kell végezni megadott ismétlésszámmal.

A Spartan 2024.01.20-án tér vissza, méghozzá Salgótarjánba, ahol egy téli sprinttel, superrel és kids versennyel várják majd az érdeklődőket.

 
 
 
 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában