Kézilabda

2023.10.27. 13:00

Rég látott tettet hajtana végre a Bányász

Kvanduk Bence

Fotó: Löffler Péter

Az nagyon enyhe kifejezés, hogy eddig nem úgy zajlik a férfikézilabda-NB I., ahogyan azt a Carbonex-Komló elképzelte az előszezonban. Eddig két pontot jegyezhetett fel a gárda miközben kikapott a NEKA és a Budakalász ellen is. Nyilván a Szeged vagy a Ferencváros ellen nem volt elvárható a pontszerzés az együttestől, Gyöngyösre viszont a bravúr reményével utazott, ahogy múlt hétvégén a Balatonfüredet is úgy fogadta. Mégis csak a kis Veszprém otthonából hozott egységeket. 

Most szombaton 18 órakor itt az újabb feladat, amelyen megpróbálhat meglepetést okozni a Bányász, azonban ez már nagyon régen, négy éve sikerült a Csurgó ellen idegenben, abban viszont bízhatnak Melnicsukék, hogy elkísérik őket a szurkolók, és beüvöltenek néhány extra találatot.

A kihívás nagyságát az is jól mutatja, hogy eddig egyetlen együttes volt képes arra, hogy a csurgói veremben pontokat szerezzen, a Szeged nyert náluk. Emellett a legutóbb a vendéglátó a Fradit is osztozkodásra tudta kényszeríteni, ami nem kis fegyvertény.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában