Rali

2023.10.09. 14:00

Túlélte a legújabb kihívását Michelisz Norbert

Kvanduk Bence

Forrás: Michelisz Norbert

Amíg áll a TCR World Tour, a himesházi Michelisz Norbert úgy döntött, megvalósítja egy régi álmát, s a Hyundai támogatásával benevezett az ERC hazai fordulójára, ahol remekül is versenyzett újoncként.

– Amikor megálmodtam, hogy elindulok az ERC hazai fordulójában, tudtam, hogy óriási kihívásra vállalkozom – jelezte elégedetten követőinek a pilóta. – Semmi mást nem szerettem volna ezen a hétvégén, mint élvezni a ralizást és épségben célba vinni az autót, ami a 13. helyen sikerült. Büszke vagyok rá, hogy "túléltem", elképesztő élmény volt, és köszönöm a rengeteg támogatást, biztatást!

A nemzetközi versenyt végül Mads Ostberg nyerte, a második helyen Vincze Ferenc ért be.

Ami a magyar bajnokságot illeti, ott Vincze lett az első, s Turán Frigyes a második. A pécsi Horváth Rally SE versenyzője, Bertalan Márton Paizs róberttel az összetett 12. helyén értek célba, míg Jedlóczky L. Márk és Bazsó Attila a 19., valamint Hevesi Norbert és Lipóczky Dániel a 34. lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában