Labdarúgás

2023.10.23. 20:30

Ütős lett: a hétvége válogatottjába még Szoboszlai Dominik sem férne be

Móga Richárd

Fotó: Löffler Péter

Őrületes meccsel indult az AutóCity Volkswagen Baranya vármegyei I.-es bajnokság kilencedik fordulója, köszönhetően annak, hogy a Villány kétgólos hátrányból felállt, majd a kilencvenharmadik percben megszerezte a három pontot. Ehhez kellett persze Lehota Bálint remeklése, na meg a késői találata, de Wiesner Szabolcs is pazar teljesítménnyel rukkolt elő. A PTE PEAC második számú csapatát is dicséret illeti, hiszen mégis a liga egyetlen veretlen együttesével sikerült felvenni a versenyt, Dankó Bálint pedig gólt is szerzett az éllovas ellen.

A Lovászhetény-Pécsvárad KFT komoly létszámproblémával küzd, de a szerencse ezúttal Varga László legénységé mellé szegődött. A Komló mindent megtett a pontszerzés érdelében, de ezúttal is pont nélkül maradt Nagy Gábor alakulata. Ki tudja, hogy alakul a találkozó, ha Németh Adrián és Tóth Máté nem fog ki ilyen jó napot. Na meg ne feledkezzünk meg arról, hogy a Lovászhetény-Pécsvárad egyik kapusa, Matesz Kornél több mint hatvan percet a mezőnyben szerepelt, míg kollégája a kaput védte.

Takács Lajos, a Nagykozár vezetőedzője abban bízhatott, hogy a Siklós ellen megszerzi első győzelmét az együttessel, de Bíró Ferenc fiai elnapolták az ünnepséget. Patkó gólja elegendő volt a három ponthoz, de Látschám Dominik, Kozma Roland és Könyvásó Lóránt jó játéka nélkül ez nem jöhetett volna össze.

A PVSK negatív szériája tovább tart, ennek pedig most a bólyi brigád örülhetett leginkább. Igaz, Stefán Levente találatán kívül nem zörrent meg a háló, de többek között azért sem, mert hazai oldalon Bódis és Dósa is közel tökéletesen szerepelt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában