TCR World Tour

2023.11.04. 11:37

A lökés sem hátráltatta igazán Micheliszt

Kvanduk Bence

Fotó: Daniel Kalisz / RACE PROJECT

A kaotikus első versenyt követően a második sorból rajtolhatott a második futamon a baranyai Michelisz Norbert a TCR World Tour első ausztrál hétvégéjén. Az első körben maradt is a harmadik helyen, azonban Néstor Girolami kicsúszása miatt egy pozícióval előrébb került, Így tett meg újabb három kört a safety car mögött, az újraindítást követően azonban Thed Björk meglökte, s emiatt több pozíciót is vesztett. Végül az ötödik helyen sikerült befutnia Josh Buchan ellen remekül védekezve, de Aaron Cameron büntetése miatt egy helyet még javított ezen. Ezzel növelte előnyét a bajnoki tabellán.

A hétvége zárófutamán aztán a negyedik helyről rajtolt, majd megelőzte Fréderic Vervischt, s elég jól tudta magát tartani Brownon, akit időbüntetés miatt hagyott maga mögött, így a második helyen zárt, s ezzel újabb nagyon fontos pontokat zsebelt be a bajnoki címért folytatott harcban.

– Hihetetlen volt itt versenyezni, köszönöm a sok szurkolást – jelentette ki közösségi felületein.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában