Labdarúgás

2023.11.24. 13:02

A sereghajtó még ünnepelne idén a vármegye háromban

Móga Richárd

Fotó: Nagy Lajos

A hoboli gyepet leszámítva az AutóCity Volkswagen Baranya vármegyei III.-as bajnokságban szereplő labdarúgócsapatok összes pályája üres marad a hétvégén, ugyanis véget ért a pontvadászat ebben a naptári szezonban. 

A Czibulka-csoportban a listavezető Hosszúhetényt illeti a legnagyobb dicséret, ugyanis tizenegy mérkőzésből mindössze egyet vesztett el. Ami különösen nagy bravúr, hogy az elmúlt hónapokban csak kilencszer kapitulált, viszont negyvenhárom alkalommal bevette az ellenfelek kapuját. Tavasszal is nagy küzdelem várható, ugyanis a Sásd csak két ponttal gyűjtött kevesebbet, a hátsó alakzat pedig szinte ugyanúgy muzsikált (10 kapott találat). A dobogó harmadik fokán az Egerág telelhet. 

A Dárdai-mezőnyében a Palotabozsok hibátlan sorozattal büszkélkedhet. Ugyanezt az egész vármegyében csak az egy osztállyal feljebb szereplő Szederkény mondhatja el magáról a felnőttek között. A Borjád másodikként, a Szársomlyó harmadikként vonulhatott pihenőre. 

A Csík-csoportban a Vajszló, a Misinai Sasok és a Gyód élvezheti a dobogót, a szurkolók nagy örömére azonban még lesz hol izgulni. A sereghajtó Pellérd a Hobolhoz látogat szombat délután, ráadásul a tervek szerint decemberben még bizonyíthat a Pellérd a Mozsgó ellen, a Hobol pedig a Kishárságy vendégeként. 

Az utolsó helyen tanyázó együttes még nem jegyzett győzelmet az idei kiírásban, így extrán fontos lenne a helyieknek egy örömszerzés még ebben a naptári évben, de a két másik rivális is sikerre éhes, így nagy csata várható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában