Labdarúgás

2023.11.02. 11:40

Aczél Zoltán: nyugalom van, béke van

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Nem unatkozott a közönség a HR-Rent Kozármisleny és a Kazincbarcika közti Magyar Kupa összecsapáson. Egyfelől láthatott hat gólt, feszültséget, némi drámát, s közönségszórakoztató játékot is.

– A végére elég parázs mérkőzés kerekedett, aminek annyira nem örülök, mert szerintem egy egész jó futballmérkőzést játszottunk – jelentette ki Aczél Zoltán, a Kozármisleny vezetőedzője. – A csapatom egész végig jól futballozott, sok helyzetet alakítottunk ki. Az ellenfélnek a tizenegyesig nem nagyon volt komolyabb lehetősége. 1-0-nál annyi helyzetünk volt, hogy lezárhattuk volna a meccset. A végén valóban kicsit parázs lett a mérkőzés, ha futballozunk, futunk, passzolunk az nekünk elég jól áll, ezért is próbáltam szétszedni a végén a játékosokat, de elég sok futballmérkőzésen előfordulnak hasonló jelenetek, azért ebből akkora probléma nem volt. Az ellenfél edzőjével egyébként is kimondottan jó viszonyt ápolok, megbeszéltünk mindent, nyugalom van, béke van. Jól játszott a csapatom az első félidőben és a másodikban is, hamarabb lezárhattuk volna a meccset. Büntetőből és pontrúgásból kaptunk gólt, amiket ki kell majd küszöbölnünk, de tényleg jól fociztunk, és ilyen arányban is megérdemelten jutottunk tovább. Kevesen vagyunk jelenleg, a játékosok a teljesítőképességük határán járnak, minden tiszteletem az övék. Óriási dolog ennek a kisvárosnak az életében, hogy holnap várhatunk egy újabb sorsolást, és februárban MOL Magyar Kupa mérkőzést játszhatunk. Gratulálok az ellenfélnek is, egy harcos, jó csapat, jó szakvezetővel az élen!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában