Pétanque

2023.11.02. 09:20

Baranyaiakból áll majd a magyar válogatott

Kvanduk Bence

Forrás: PVSK

Boldogan mehetnek a téli pihenőre a PVSK Pétanque szakosztály versenyzői, hiszen idén is szép eredményeket értek el, s a szezonzárón meg is koronázták az egész éves erőfeszítéseiket, hiszen nagyon eredményesen búcsúztak az évtől a válogató versenyen.

A női és a férfi mezőnyben is érdekelt volt a Vasút gárdája Tálosiné Mocsirán Ágnes Kocsis-Simon Ágnessel, Liszkai Rebekával (PVMSK), illetve Oláh Krisztinával (SPC) az oldalán lépett pályára, hogy jövőre ők képviselhessék az országot a világversenyeken. Egy vereség ugyan becsúszott, de három győzelmüknek köszönhetően megnyerték a versenyt, s megszerezték a válogatottságot.

Hasonlóképpen tettek a férfiak is, akik veretlenül lettek a verseny bajnokai. Az együttest Gál Károly, Kovács Zoltán, Nagy László alkotta kiegészülve a Balaton SE sportolójával, Bús Benedekkel.

Az országos női ranglistán így Tálosiné Mocsirán Ágnes az élen végzett, a férfiaknál pedig Bús Benedek mögött négy PVSK versenyző van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában