Labdarúgás

2023.11.17. 12:01

Kétújfalun pikáns meccset rendeznek, de mindenki élezi már a stoplisát

Móga Richárd

Forrás: Himesháza KSE

Küzdelmes mérkőzésekkel folytatódik az AutóCity Volkswagen Baranya vármegyei II.-es bajnokság, így igencsak nehéz lenne kiválasztani a tizenharmadik forduló legjobban várt találkozóját. 
A hibátlan listavezetőre a mutatók alapján egyszerű feladat vár, persze általában a könnyűnek ígérkező mérkőzéseken szoktak elvérezni sokan. Igaz, most aztán tényleg nagy meglepetés lenne, ha a Szederkény akár két pontot is elhullajtana az újonc Szajk otthonában. 

A Harkány titkolt céljai között biztosan ott van, hogy az élen telelne, ehhez viszont a középmezőnyben lévő Lánycsók ellen mindenképp érvényesíteni kellene a papírformát. Itt sem számítunk nagy bravúrra, bár a lánycsóki brigád építkezhet a címvédő elleni döntetlent követően. 

Nálunk talán a Kétújfalu–Himesháza ígérkezik a legizgalmasabb összecsapásnak. A két klub között jelenleg hat egység van, de ez a különbség csökkenhet, amennyiben Novák Balázs Mihály megtalálja góllövő cipőjét. Igaz, a Kétújfalunál csak a Szederkény és a Harkány van jobb formában. 

Vármegyei II., 13. forduló 
Nov. 18., szombat, 13.00 
Sellye VSK–Sport36 Komlói Bányász II. 
Nov. 19., vasárnap, 12.00 
PTE-PEAC III.–K. Ócsárd SE (PEAC). 
Nov 19., vasárnap, 13.00 
Gyógyfürdő Harkány–Közműépker Lánycsók SE, DDC Focivilág Beremend–Véménd KSE, GSH Töttös SE–Boda-Diana SE, Szajki SE–Szederkényi SE, Kétújfalui SE–Himesháza KSE.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában