Labdarúgás

2023.11.04. 15:50

Megvan az év meglepetése, miközben ragyog a nap Siklóson – szombati eredmények (Galéria)

Móga Richárd

Forrás: Villány Torna Club 1916.

Az AutóCity Volkswagen Baranya vármegyei I.-es bajnokság hétvégi fordulójának mindkét szombati összecsapását Pécsen rendezték, izgalmakból és meglepetésekből pedig ezúttal sem volt hiány.

Talán sokakat meglepett, hogy a Siklós lenullázta a PTE PEAC második számú csapatát, köszönhetően többek között Szabó Dániel Csaba és Ignácz Olivér találatainak, na meg a szervezett védelemnek, amit tökéletesen összerakott Bíró Ferenc.

Ezzel a sikerrel a Siklós megszerezte idénybéli ötödik győzelmét, és fellépett a negyedik helyre.

PTE PEAC II.–Siklós 0–2 (0–1)

Pécs. Vezette: Ádám J. (Bene, Pap T.). PTE PEAC II.: Chikwani – Ujvári, Laki, Horváth M., Nagy M. – Dankó, Egri, Kása, Rácz L. – Lukács M., Oszvald. Vezetőedző: Molnár Gábor. Siklós: Bogdán B. – Látschám, Kozma, Ignácz O., Bizderi – Gyimesi, Pólics, Szabó D., Könyvásó – Patkó, Csőkör. Vezetőedző: Bíró Ferenc.

Gólszerzők: Szabó D., Ignácz O. (büntetőből).

Még ennél is meglepőbb, ami a PVSK háza táján történt, ahol a listavezető vendégeskedett: a sereghajtó házigazda az elmúlt időszakban nem volt túl szerencsés, de a Villány ellen jól alakultak a dolgok. Schneider Gábor legénysége annyiszor mattolt, mint az első tíz forduló alatt összesen, az éllovas pedig vélhetően reggelig játszva sem talált volna be, így a PVSK megszerezte első pontjait, a Villánynak pedig oda a veretlensége.

PVSK–Villány 2–0

Pécs. Vezette: Hernádi (Maráz, Schuller). PVSK: Csutora – Kerényi, Demeter, Tornyos, Berze – Bihari, Sziládi, Farkas, Pánovics – Ivánovics, Mitrovik. Vezetőedző: Schneider Gábor. Villány TC: Szabó B. – Fischer, Tóth O., Ulakity M., Csernyánszky – Kovács K., Sztojka, Lehota, Bischof – Gellén, Wiesner. Vezetőedző: Kósa Zoltán.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában