Teremfoci

2023.12.30. 14:20

A Manchester United mumusa lett a torna egyik legjobbja Kozármislenyben (GALÉRIA+VIDEÓ)

Móga Richárd

Fotó: Löffler Péter

Az idei évben is nagy sikert aratott a VII. ATS Focivilág Kozármisleny Kupa, ahol gyakorlatilag minden korosztály parkettre léphetett, ráadásul jól ismert spílerek is bizonyíthattak.

A háromnapos torna első versenynapján a nyílt kategória résztvevői feszültek egymásnak, a kilátogató szurkolók pedig mindvégig jól szórakoztak. Az Active Ablak remekelt, de a dobogóról ugyan lecsúszott, azonban a Moments harmadikként végzett, a Diego Komló elcsípte az ezüstérmet, a Fogalmatlanok pedig mindent vittek. Gelencsér Péter lett a legjobb játékos, Kürti Dániel a legjobb kapus, Kaszás Gergő pedig a gólkirály.

A második játéknapon a 35 év és a 45 év felettieké volt a főszerep, de az „öregek” bizony megvillogtatták tudásukat. Előbbiben az Active Ablak aranyérmes, a Mislenyi Legendák ezüstérmes, a Kereszteslovagok csapata pedig bronzérmes lett. Két gólkirályt lehetett ünnepelni Gergely Dávid és Wittrédi Dávid személyében, Löchler Dénes lett a legjobb kapus, a legjobb játékos pedig a magyar foci egyik leghíresebb és legnagyobb góljának rugója, Koplárovics Béla.

Az idősebbeknél a Baja Old Boys vitte a prímet, a Grátz Autósbolt lett a második, az M-Car a harmadik, a PEAC pedig negyedikként végzett. Egyéni díjakat Török Bálint (legjobb játékos), Horváth Norbert (legjobb kapus) és Somodi Péter (gólkirály) zsebelte be.

A fiatalok szereplésével zárult a VII. ATS Focivilág Kozármisleny Kupa, továbbá érdemes kiemelni, hogy Nabil Hamza freestyle bemutatója, és rögtönzött 1v1 megmérettetése az ifjakkal osztatlan sikert aratott. A PMFC idén mindent vitt, hiszen U11-es és U14-es korosztályban is hazavihette a győztesnek járó serleget. A kisebbeknél a Kozármisleny, a Mohács és a PEAC követte a pécsi klubot, a nagyobbaknál pedig PVSK, Szekszárd, Kozármisleny.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában