Kosárlabda

2023.12.28. 18:10

Ezek a női kosárlabdázók lehetnek ott az olimpiai selejtezőn

Móga Richárd

Fotó: Domotor Csaba

Hivatalossá vált a női kosárlabda-válogatott 24 fős kerete az olimpiai selejtezőre, és örömhír, hogy több egykori és jelenlegi baranyai kötődésű játékos is ott szerepel a névsorban.

Mint arról már korábban beszámoltunk, lányaink a két ünnep között, szerdától péntekig Székesfehérváron az MKOSZ Edzőközpontjában rövid összetartáson vesznek részt, ahol többek között hangolódhat az NKA Universitas Pécs kiválósága, Mérész Beatrix is.

A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ) tájékoztatása szerint Székely Norbert szövetségi kapitány majd január 22-én nevezi meg a szűkített, 16 fős keretét a soproni kvalifikációs tornára.

Mindenesetre lehet szurkolni a Rátgéber Kosárlabda Akadémia növendékének, Juhász Dorkának, az NKA Universitas Pécs női kosárlabdacsapat két korábbi alapemberének, Kiss Virágnak és Wentzel Nórának, valamint a már említett Mérész Beatrixnak.

A magyar válogatott 24 fős bő kerete: Aho Nina, Bach Boglárka, Boros Júlia, Czukor Dalma, Dombai Réka, Dubei Debóra, Cyesha Goree, Határ Bernadett, Horváth Bernadett, Juhász Dorka, Kányási Veronika, Kiss Virág, Lelik Réka, Mérész Beatrix, Miklós Melinda, Ruff-Nagy Dóra, Sitku Zsuzsanna, Studer Ágnes, Szabó Fanni, Toman Petra, Tóth Franka, Török Ágnes, Varga Alíz, Wentzel Nóra. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában