Teremfoci

2023.12.19. 18:10

Itt a nagy lehetőség: egy ezresért tiéd lehet Szoboszlai Dominik meze

Móga Richárd

Fotó: Török Attila

Vészesen közeleg a térség legnagyobb tornája, a VII. GABRIELLA kupa, így a szervezők már ismertették az érdeklődőkkel az értékes tombolanyereményeket is.

Mint ahogy azt közösségi felületükön is jelezték, idén minden eddigieknél értékesebb nyeremények kerülnek majd kiosztásra. Érdemes észben tartani, hogy a tombolákat a döntő nap, azaz december 29-én 15 óráig lehet megvásárolni, darabja 1000Ft-ba fog kerülni, a megvásárolható tombolák száma viszont nincs korlátozva.

A befolyt összeg pedig teljes egészében Farkas Alexandra és családja részére kerül felajánlására..

Nyeremények:
– Jenő Kocsma ajándékkosár és italkupon – Jéhn Hanga felajánlásából.
– 2 db 2 fős belépő a sikondai Ambient Hotel & Aroma Spa-ba – Tiszberger Gábor felajánlásából.
– K&H ajándékcsomag – Sólyom Alexandra, a komlói K&H Bank fiókvezetőjének felajánlásából.
– Nicolas Viola meze: a spíler a Serie A-ban szereplő Cagliari csapatkapitánya, korábbi olasz utánpótlás-válogatott labdarúgó.
– Mim Gergely meze: az NB I.-ben szereplő Zalaegerszeg játékosa, aki 24 évesen már kupagyőztesnek mondhatja magát. A baranyai származású középpályás megfordult a Villány, a Kozármisleny, PMFC és a Puskás Akadémia csapataiban is.
– Sallai Roland meze: a Bundesligában szereplő Freiburg meghatározó játékosa. Játszott már kezdőként a Santiago Bernabéu stadionban a Bajnokok Ligájában is, de sokak számára mégiscsak a szerbeknek megeresztett bal lábas bombája, vagy a Wolverhamptonban szerzett duplája marad meg, mikor négyet gurítottunk az angoloknak tétmeccsen.
– Ádám Martin meze: a magyar viking, újdonsült kilencesünk, aki három gólig jutott a válogatottban az idei évben. Az NB I. korábbi gólkirálya, teljes profi karrierjében több, mint 100 találatot jegyez.
– Nagy Zsolt meze: a Puskás Akadémia kiemelkedő játékosa, aki eddigi 16 válogatott mérkőzésén védőként már két gólt jegyzett.
– FŐDÍJ-Szoboszlai Dominik meze: az angol Premier League-ben listavezető Liverpool játékosa és a magyar válogatott csapatkapitánya, kinek vezérletével csoportelsőként jutottunk ki a jövő évi németországi Európa-bajnokságra. A válogatottban viselt 10-es számú meze kerül 29-én este a döntő előtt kisorsolásra.

A tornával kapcsolatban minden információ elérhető a www.gabriellakupa.hu oldalon, illetve a torna közösségi médiás felületein.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában