Teremfoci

2023.12.26. 14:20

Itt az idő ledolgozni a bejglit: Kozármislenyben is pattog majd a labda

Móga Richárd

Forrás: Focivilág Kozármisleny Kupa

Szerdától három napon át a kozármislenyi sportcsarnokban is útjára indul a labda, ugyanis az idei évben immáron a VII. ATS Focivilág Kozármisleny Kupát rendezik meg.

Az első játéknapon a nyílt kategóriákban induló csapatoké lesz a főszerep, 28-án a a seniorok bizonyíthatnak, 29-én pedig a juniorok zárják a tornát. Továbbá a darts VB apropójára, kísérőprogramként idén is megrendezésre kerül a kiélezett csatákat hozó darts verseny. Ennek versenynapja 28-án lesz esedékes 10 órától.

Na de meg lehet mutatni, hogy ki mire képes a FIFA Xbox bajnokságon, plusz az érdeklődők megcsodálhatják Nabil Hamza freestyler bemutatóját is. Holtidőben a szurkolók a büfében biztosan társaságra találnak majd, ahol látvány pizzasütő is lesz. Továbbá a sportcsarnok mellett korcsolyapálya épült, amely február 25-ig lesz nyitva.

– Az idei évben rendezvényünkkel csatlakoztunk a SOCCA Hungary Sportszövetséghez, melynek célja a kispályás labdarúgás népszerűsítése – nyilatkozta portálunknak Tóth Attila, a torna szervezője. – A Socca Hungary része egy nemzetközi, kontinenseken átívelő szervezetnek, mely világversenyeket szervez. Ezzel a csapatoknak, játékosoknak lehetőség nyílhat a nemzetközi versenyeken való indulásra, vagy akár a válogatottba kerülésre is.

A menetrendek megtalálhatóak a Focivilág Kozármisleny Kupa közösségi felületén.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában