Teremfoci

2023.12.13. 18:10

Mohácson is villogott az NB II. gólfelelőse, a Kubu nyerte a tornát

Móga Richárd

Forrás: Horfer-Focivilág Kupa

Hétvégén már összemérték tudásukat a női labdarúgók Mohácson, a Horfer-Focivilág kupa keretein belül, és igencsak nívós találkozókat láthattak a sportág szerelmesei.

– Egy nagyon színvonalas tornán volt szerencsénk részt venni. A csapattársaimmal együtt indultunk és erős ellenfelekkel találkoztunk – osztotta meg gondolatait Égi Barbara, akit a torna legjobbjának választottak meg. – Lehetőségünk volt arra, hogy megmutassuk, fiatal csapatként is bármit el lehet érni. Az egész torna nagyon jó hangulatban telt. Köszönjük a szervezést! Jövőre is biztosan indulni fogunk!

Égi Barbara, – aki egyébként az NB II. góllövő listáját is vezeti – , tagja volt a győztes együttesnek, így duplán ünnepelhetett. 

Az első helyen végzett „Kubu” csapat tagjai: Bódis Lili, Kőmíves Amira Molli, Balogh Zselyke, Gyánó Lili, Turi Borbála, Égi Barbara, Rituper Ráchel, Spiel Alexa, Patai Barbara.
A torna legjobb játékosa: Égi Barbara (Kubu).
A torna legjobb kapusa: Bujdosó Barbara (Kizotti Csepel TC “piros”).
Gólkirálynők: Kerekes Eszter és Horváth Emese (mindketten Kizotti Csepel TC “piros”).

Mohácson továbbra sincs megállás, sőt, a java még hátravan, ugyanis péntektől a fiúk töltik majd meg a mohácsi sportcsarnokot.

Forrás: Horfer-Focivilág Kupa

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában